Her kan du læse mere om os


Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde

Hvem er vi?

  • LF-Vikar er et vikarbureau, der er blevet stiftet d. 11. september 2015 af parterne Rene Hansen og Allan Rasmussen.
  • Vi bestræber os på altid at skabe gode rammer for vores vikarer, samtidig med at vi engagerer os helhjertet i ethvert projekt der startes.

Hvorfor blive vikar?

  • Som vikar kan du blive udfordret i forskellige brancher, hvilket kan udvikle dig både personligt, fagligt og samtidig også øger dit arbejdsrelaterede netværk. Vi tilgodeser selvfølgelig dine kvalifikationer. Og hvem ved? Det kan måske ende med, at du finder din drømmearbejdsplads.

Hvad kan vi tilbyde?

  • Vi tilbyder både dags- og længerevarende vikariater, ufaglært som faglært arbejde, og til de fleste fagområder i Danmark. På bliv vikar kan du se, hvilke fagområder vi tilbyder arbejde til.

Hvor tilbyder vi vikariater?

  • Vi dækker hele Danmark, og tilbyder derfor vikariater over hele landet. Derudover har vi et samarbejde med Guldborgsund Jobcenter. Vi har mange følehorn ude, og bestræber os på hele tiden at blive større og mere fleksible, så vi imødekommer flest mulige fagområder og jobmuligheder på arbejdsmarkedet.

Hvem kan tilmelde sig?

  • Du kan tilmelde dig, hvis din profil passer på vores formular, og ellers kan du sende dit CV til os, så kontakter vi dig, hvis vi finder et arbejde, der passer på din profil. Vi lover at gøre vores bedste for at imødekomme dine kvalifikationer.
  • Vi søger også arbejdsgivere til LF-Vikar. Er du derfor arbejdsgiver og interesseret i at rekruttere vikarer til dit firma, kan du kontakte os for at høre nærmere om mulighederne herfor. Vi sørger for at finde kompetente og engagerede vikarer, som passer præcis på din jobprofil.


Er du interesseret, kan du kontakte os for en uforpligtende samtale på (+45) 40 25 33 78 eller (+45) 40 25 61 59, eller send os en mail på rfh@lf-vikar.dk eller adr@lf-vikar.dk - så svarer vi inden for kort tid.

Kom i gang allerede i dag!

Om LF-Vikar

Vi tilbyder arbejde til vikarer til de fleste fagområder i hele Danmark.

Vi bestræber os på altid at skabe gode rammer for vores vikarer, samtidig med at vi engagerer os helhjertet i ethvert projekt der startes.
​​​​​

Er du interesseret i at vide mere om LF-Vikar, kan du læse mere her

Kontaktoplysninger

Vestre Landevej 199, 4952 Stokkemarke

40253378 eller 40256159

info@lf-vikar.dk

CVR.nr. 37078441